Det var ett tag sedan jag skrev. Jag har inte gjort så mycket annat än att levt livet. Det rullar på. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller. Jag är så dålig på att dokumentera i vardagen. Får försöka att bli bättre på det.

Idag ska jag iväg och gå på ett löppass på gymmet. Det var länge sedan jag gick på det. Varför jag gillar att gå på pass är för att någon annan säger åt dig vad du ska göra och sen gör du det bara. Om jag går själv har jag inte samma disciplin såsom jag hade förut. Vilket gör att jag inte får ut samma effekt av träningen.

It’s been a while since I wrote. I have not done much other than live life. It’s going alright. I do not really know what to write either. I’m so bad at documenting in everyday life. I know I need to try to get better at it.

Today I’m going to go for a run at the gym. It’s been a long time since I went on it. Why I like to go to these gym classes is because someone else tells you what to do and then you just do it. If I go by myself, I do not have the same discipline as I had before. Which means I’m not getting the same effect from the workout.